felicitari , felicitari virtuale ,  felicitari nostime ,   felicitari fun

 Felicitari - Felicitari virtuale - Felicitari electronice - Felicitari Fun 

Home Felicitari electronice Poze-fun Felicitari electronice Bancuri Felicitari electronice Felicitari Felicitari electronice Povestiri Felicitari electronice Webmaster Felicitari electronice Mesaje

 

Istoria felicitarilor    


    Obiceiul trimiterii felicitarilor catre cei dragi a fost initiat de catre Sir Henry Cole, din Anglia. Acesta s-a intamplat in anul 1843 si prima felicitare - o litografie colorata cu mana - a fost conceputa de catre pictorul J.C.Horsley, un prieten de-al lui Cole. Ideea acestuia a facut repede cariera, intrucat cei care adresau felicitari si trimiteau urari o faceau prin mijlocirea traditionalelor scrisori. De altfel, dupa ce Cole si-a expediat felicitarile sale, pe celelalte le-a incredintat unui vanzator din Bond Street care le oferea contra unui siling bucata, suma importanta pe atunci, aceasta corespunzand pretului unui pranz copios intr-un restaurant londonez. S-au vandut atunci 1.000 de copii in Londra. Mai tarziu, in 1849 un artist englez, William Egley, a produs o felicitare populara. De la inceput, temele si imaginile erau variate. La fel ca si obiceiurile de Craciun din lumea intreaga.

 


Trimite felicitari virtuale ( Felicitari electronice )


    Puteti trimite felicitari virtuale ( felicitari electronice ) folosind colectia de "Felicitari clasice", o buna alegere pentru diferite ocazii/aniversari sau felicitari nostime aducand un zambet pe chipul persoanei dragi folosind colectia de "Felicitari nostime".

 


Cele mai trimise felicitari

 

 


Citeste-ti felicitarile primite


    Poti sa vezi felicitarile primite timp de 30 zile din momentul in care ti-a fost trimisa notificarea pe e-mail. Completeaza casuta "COD" cu codul primit in e-mail si apoi confirma pe butonul OK pentru a afisa felicitarile.

 


Ultimele felicitari trimise

 
Felicitari Flori Felicitari Zi Nastere Felicitari An Nou

 


 
Aceasta este o colectie publica de felicitari propusa de vizitatorii nostri. Daca considerati ca o anumite felicitari aduc atingere demnitatii unei persoane sau afecteza drepturile de autor, nu ezitati sa ne contactati specificand la care felicitari va referiti si argumentele dvs